Terça-feira, 18/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

TENTO TA KESH AFËR NJË NJERI TË TILLË!!

TENTO TA KESH AFËR NJË NJERI TË TILLË!!

12108127_1649093302027268_233730339982996108_n

TENTO TA KESH AFËR NJË NJERI TË TILLË!!
Gjëja më e bukur në jetë.. të kesh afër një njeri që të lexon pa shkronja!

Të kupton pa mos fol!

Të donë pa interes!

Të jep pa mos kërkuar gjë!

Të kupton pa sqarim!

E ndjen dhembjen tënde pa mos i parë lotët e tua!

E ndjen mërzinë tende nga zëri jot!

Dridhet nga frika për ty!

Nuk flenë para se të sigurohet për ty!

Dhe nga gjitha këto, ajo më kryesorja..

Jeta nuk i duket e bukur përveç se me ty!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 50 times, 1 visits today)
Top