Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Temperaturat 45 c !!

Temperaturat 45 c !!

Temperaturat 45 c !!

Profeti Muhamed (paqja qoftë mbi të) ka thënë:
“Zjarri iu ankua Allahut duke i thënë: “O Zot, jam duke u ngrënë ndër vete (po zihem me veten)”. Atëherë Allahu i lejoi që ta shfryjë veten dy herë në vit, njërën në verë e tjetrin në dimër. Prandaj nxehtësinë më të madhe që e ndjejmë në verë është shfryrje (frymënxjerrje) e zjarrit të xhehenemit. Gjithashtu dhe përkujtim për ne, se kur nuk jemi në gjendje të përballojmë nxehtësinë e kësaj bote, po atë të zjarrit përvëlues të Xhehenemit. Zot na ruaj!

(Visited 2,682 times, 1 visits today)