Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tek bashkëshortët, nëse njëri është i zemëruar, tjetri duhet të jetë i qetë. Nëse njëri është zjarri, tjetri le të bëhet uji

Tek bashkëshortët, nëse njëri është i zemëruar, tjetri duhet të jetë i qetë. Nëse njëri është zjarri, tjetri le të bëhet uji

Umer Ibn Hattabi, radiallahu anhu ka thënë: ”Tek bashkëshortët, nëse njëri është i zemëruar, tjetri duhet të jetë i qetë. Nëse njëri është zjarri, tjetri le të bëhet uji.”

Të jesh i butë me të dhe i afërt me ndjenjat e saj, saqë, kur të bëj vaki, e që do të bëj shpesh të flet me ty, të flet e papërcjellur dhe e pashoqëruar nga droja, paranoja, frikërat dhe pengesat të natyrës emocionale! Po edhe një gjë: Gruaja shpesh ka dëshirë që të ndjejë pjesëmarrjen tënde emocionale tek interesimet e saja!

(Visited 154 times, 1 visits today)
Top