Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të ushqesh të tjerët është pjesë e Islamit

Të ushqesh të tjerët është pjesë e Islamit

Të ushqesh të tjerët është pjesë e Islamit

Abdullah Ibn Amr r.a. tregon: Dikush e pyeti Pejgamberin (a.s.): “Cilat vepra (ose cilësi) të Islamit janë më të mira?” Pejgamberi (a.s.) u përgjigj: “Të japësh ushqim për të varfërit dhe të përshëdesësh me selam atë që e njeh dhe atë që nuk e njeh.” (Buhariu)

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top