Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të thënurit Bismilah

Të thënurit Bismilah

Të thënurit Bismilah
Kur thua “Bismilah” para çdo pune që e bëni, ju po e kërkoni
ndihmën përmes Emrit të Allahut në atë punë; jo vetëm që do
të bekohet ai aktivitet por as shejtani nuk ka mundësi të jetë
pjesë e tij! Pra, gjithmonë thuani “Bismilah” para çfarë pune
që bëni!
SubhanAllah, është lehtë për ne të harrojmë të themi
“Bismilah”. Nganjëherë për shkak që jemi mësuar ta themi atë
gjithmonë ne nuk mund ta mbajmë në mend nëse e kemi thënë
apo jo! Mundohu të bëhesh i vetëdijshëm kur thua “Bismilah”
dhe kuptoje se çfarë po thua para se ta bësh atë.

(Visited 192 times, 1 visits today)