Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Te sherohemi nga cdo sy te keq (mesysh) dhe cdo magji me kete metode te lehte – Dita e dyte

Te sherohemi nga cdo sy te keq (mesysh) dhe cdo magji me kete metode te lehte – Dita e dyte

Te thenurit Estagfirullah eshte shteg per shpetimin e jetes ne dynja dhe ahiret.

Istigfari është shkak për shtimin e bereqetit, rritjen e pasurisë, zvogëlimin e varfërisë, zbritjen e shiut, furnizimin me fëmi, dhe është burim i krenarisë dhe begatisë. Nëse dëshironi lexojeni lajmin e Nuhit, alejhi selam, i cili i tha popullit të vet: “E u thashë: “Kërkoni falje nga Zoti juaj, i Cili është Falës i madh, që Ai t’ju dërgojë shi të bollshëm, t’ju shtojë pasurinë dhe fëmijët tuaj dhe të bëjë për ju kopshte e lumenj!”. Nuh 10-12. Dhe poashtu lexojeni lajmin e popullit të Adit me të dërguarin e tyre Hudin, alejhi selam, i cili u tha: “O populli im! Kërkoni falje nga Zoti juaj dhe kthehuni tek Ai të penduar, se Ai do t’ju sjellë shi të begatshëm dhe do t’ju shtojë fuqi mbi fuqinë tuaj”. Hud 52.

I Dërguari i Allahut Alejhi Selam ka thënë:

“Kush e shpeshton kërkimin e faljes, Allahu atij do t’i shndërroje çdo brenge në qetësi dhe çdo ngushticë në rrugëdalje dhe e furnizon prej nga nuk e mendon fare.”

(Transmeton: Ebu Davudi 1518, Iben Maxhe 3819)

THUAJ 1 ORE ESTAGFIRULLAH (Kërkoj falje Allahut ;perkthim) (mundesisht ngadale dhe me ze normal dhe me bindje)
Me nijet sherimi (per me te dhene zgjidhje te problemit) dhe kerkim faljes

(Visited 459 times, 1 visits today)
Top