Segunda-feira, 17/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

TË RRALLË POR EKZISTOJNË !

TË RRALLË POR EKZISTOJNË !

diamanti

TË RRALLË POR EKZISTOJNË !

Ai që të do sinqerisht ..

Të lexon kur je në heshtje.

E sheh të mirën në ty kur je në zemërim.

E ndjen butësinë tënde kur je i ashpër.

E sheh pikëllimin tënd kur buzëqesh.

Të ofron kur çon inat.

Dhe bën durim kur ti je në gjendjen tënde më të keqe!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 53 times, 1 visits today)
Top