Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Te rendet

Te rendet

Te rendet

Jam perpjekur qe te iki nga njeriu, me te cilin kur jam takuar, me ka perqafuar me nxehtesi dhe fuqi, e ka ngjitur gjoksin e tij ne gjoksin tim, faqen e tij ne faqen time, pastaj prap me ka perqafuar, pastaj me ka ngulfatur, pastaj me ka nxjerre shpirtin, pastaj me ka terhequr nga shpatullat, pastaj me ka prishur mendsh, pastaj me ka pyetur per gjendjen time, familjen time, pasurine time, nenen, babain, femijet, pastaj me ka pyetur per pagen, per ceshtjet e ndryshme e te imeta, per te re e te vjeter.
Por ja qe Allahu me shpetoi dhe nuk u godita me infarkt per shkak te sjelljeve te tij.
Pastaj e pashe te njejten gje siq beri me mua e bente edhe kur takohej me te tjeret. Lutesha per meshire per cdokend qe ai e takonte, sepse e dija per gjendjen e rende te atij e takonte.
E meshirofte Zoti te lehtin, mendjehollin.
Sa i mire dhe i dashur eshte ai per zemrat.
Kurse ai mendjetrashi, nuk di c’te them, TRAGJEDI E GJYSEM.

-Aid el Karni

(Visited 74 times, 1 visits today)