Sexta-feira, 24/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të ndihmojmë Dafina Berishën!

Të ndihmojmë Dafina Berishën!

Të ndihmojmë Dafina Berishën!

Dërgoni SMS në numrin 55049 me tekst “Dafina” për ta ndihmuar atë.
Dafina është e lindur në vitin 1990 dhe është e sëmurë nga Leukimia Akute-AML-M4/M5. Të hollat i nevojiten për trajtim jashtë vendit.

Bëni ‘share’ këtë postim që sa më shumë persona ta shohin thirrjen për të ndihmuar rastin.
Vlera e një SMS-i është 1Eur. Të gjitha të hollat e mbledhura destinohen për shërimin e saj.

(Visited 82 times, 1 visits today)