Sexta-feira, 4/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të nderuar familjar, miq dhe dashamir

Të nderuar familjar, miq dhe dashamir

Të nderuar familjar, miq dhe dashamir,

Vëllau im, ARDIAN AHMETI i lindur në 07.05.1995 në Ticë, Komuna e Skenderaj, me banim në PRISHTINË ka nevojë për ndihmën tuaj.

Pas granatimeve në luftën e vitit 1999, Ardiani atëherë 4 vjeçar ka humbur të degjuarit dhe ka mbetur me pasoja të cilat i vuan edhe sot nga mungesa e trajtimit të duhur.

Ardiani ka filluar trajtimin në spitalet e vendit dhe për kushtet në vend, nuk kemi mundur të ia sigurojmë të gjitha mjetet për shërimin e tij të plotë.

Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Kosovës ka miratuar ndihmën prej 14,100€ dhe pjesa e mbetur që i duhet Ardianit për të mundësuar ndërhyrjen mjekësore është 8,860€.

Ju lus që të ndihmoni edhe ju në shpërndarjen e këtij njoftimit që të ia mundësojmë Ardianit ndërhyrjen mjekësore e cila arrin vlerën 22,960€, ku 14,100€ i ka siguruar nga Ministria e Shëndetësisë ndërsa i duhen edhe 8,860€ të cilat shpresojmë që do ia sigurojmë së bashku.

Ju falenderoj përzemërsisht,

Numri i telefonit
044 754 421

Numri i llogarise bankare:
Raiifeisen Bank Kosove
1501150002199254
ARDIAN AHMETI

Halil Ahmeti

(Visited 39 times, 1 visits today)
Top