Quinta-feira, 18/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

TË MIRAT E SHUMTA NGA NAMAZITË MIRAT E SHUMTA NGA NAMAZI

TË MIRAT E SHUMTA NGA NAMAZI:

RËNIA NË SEXHDE SHKAKTON NJË LIRIM TË NJË ENERGJIE NEGATIVE TË TRURIT DHE NDIHMON NË FRESKIMIN E MEMORIES, SHIKIMIT, DËGJIMIT, KONCENTRIMIT, DHE PJESËVE TJERA KOGNITIVE (njohëse).

PËRDERISA PERSONI LËVIZ NËPËR POZICIONET E NAMAZIT, AI I NDIHMON TRUPIT TË RIGJENEROHET NGA ENERGJITË NEGATIVE DHE E NDIHMON DETOKSIFIKIMIN (PASTRIMIN NGA HELMET) E TRUPIT DHE NDIHMON SISTEMIN DIGJESTIV (SISTEMIN E TRETJES).

TË MIRAT E SHUMTA NGA NAMAZI

TË MIRAT E SHUMTA NGA NAMAZI:RËNIA NË SEXHDE SHKAKTON NJË LIRIM TË NJË ENERGJIE NEGATIVE TË TRURIT DHE NDIHMON NË FRESKIMIN E MEMORIES, SHIKIMIT, DËGJIMIT, KONCENTRIMIT, DHE PJESËVE TJERA KOGNITIVE (njohëse).PËRDERISA PERSONI LËVIZ NËPËR POZICIONET E NAMAZIT, AI I NDIHMON TRUPIT TË RIGJENEROHET NGA ENERGJITË NEGATIVE DHE E NDIHMON DETOKSIFIKIMIN (PASTRIMIN NGA HELMET) E TRUPIT DHE NDIHMON SISTEMIN DIGJESTIV (SISTEMIN E TRETJES).

Gepostet von NAMAZI am Freitag, 4. Mai 2018

(Visited 15 times, 1 visits today)
Top