Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Të mirat e përdorimit të misvakut

Të mirat e përdorimit të misvakut

miswak_3
Të mirat e përdorimit të misvakut

– Era e mirë e gojës
– Në çdo kohë dhe çdokund në përdorim
– Bëhet mineralizimi i dhëmbëve
– Masazhë e mishit të dhëmbëve
– Nuk ju nevojitet pastë e dhëmbëve pasi ajo i ka të gjitha vetitë e një paste
– Arrihet higjiena natyrale kahë pas kohe
– Parandalon formimin e pllakës dentare dhe gurëve, të cilët janë faktorët kryesorë në krijimin e problemeve të mishit të dhëmbëve dhe kariesit (prishja e dhëmbëve)