Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të larguarit nga shoqëria e keqe

Të larguarit nga shoqëria e keqe

kerkova nje shok

Të larguarit nga shoqëria e keqe

Kujdes nga shoqëria e keqe sepse ta prish fenë, t’i fshehë të metat e tua, ta zbukuron të keqen dhe ta shëmton të mirën, të tërheq drejt veseve të këqija dhe të largon nga mirësia, derisa të hedhë në mëkatet e mëdha.

(Visited 419 times, 2 visits today)