Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të kururarit me anë të sadakasë

Të kururarit me anë të sadakasë

Veziri Nidham el Mulk u sëmurë në Bagdad dhe e kuronte veten duke dhënë sadaka (lëmoshë). Mblidhte numër të madh fukarenjësh dhe nevojtarësh dhe u jepte lemoshë dhe kështu ai shërohej. “El Kamil fi Tarijh”

Menavij ka thënë: “Eshtë bërë provë kjo (të kururarit me anë të sadakasë) dhe të suksesshmit kanë parë se kurat shpirtërore ndikojnë (në trupat e njerëzve) më shumë se kurat konkrete.” “Fejdul Kadir“.

(Visited 111 times, 1 visits today)
Top