Domingo, 28/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

TE KURSEJME UJIN !

TE KURSEJME UJIN !

TE KURSEJME UJIN !

Kjo fotografi flet mjafte se sa me fat jemi ne qe kemi uje te mjaftueshem per pije dhe pastrim.Por,pyetja eshte sa jemi te vetedijshem per kete dhunti te Allahut dhe sa jemi falenderues?
Thote Allahu i Lartesuar: “A e shihni ujin që po e pini? A ju e lëshoni atë prej reve, apo Ne jemi që e lëshojmë? Sikur Ne të dëshirojmë, e bëjmë atë të njelmët, përse nuk falënderoni?”( Vakia: 68-70)
“A nuk e dinë ata, të cilët nuk besuan se qiejt dhe toka ishin të ngjitura, e Ne i ndamë ato të dyja dhe ujin e bëmë bazë të jetës së çdo sendi; a nuk besojnë?”( Enbija:30)

 

 

(Visited 162 times, 1 visits today)
Top