Quarta-feira’, 29/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të kërkosh dashuri nga dikush që s’din se ç’është ajo!

Të kërkosh dashuri nga dikush që s’din se ç’është ajo!

Të kërkosh dashuri nga dikush që s’din se ç’është ajo!

E si mund ta kërkosh përgjigjen e dashurisë nga ai njeri i cili asnjëher nuk e mori dot për veten e tij! Nga ai i cili u lind dhe u rrit me një pyetje të cilës asnjëherë nuk ia diti përgjigjen e vërtetë siç duhej! Vallë pse i kërkon me çdo kusht që të blesh diçka nga ai i cili ska as çfarë të të shes! E si mund të kërkosh diçka e cila nuk ka mundësi të të ofrohet!? Dashuria as nuk blihet e as nuk shitet; por fara i mbillet qysh herët dhe më vonë korret fruti i saj, dhe kur ke me bollek nga frutet, edhe mund të dhurosh aq sa të duash dhe kujt ti të duash. Por kur je i varfër, e të mungon dhe ty, s’ke për të dhënë asgjë kur të kërkohet,do të akuzohesh nga të tjerët, dhe thjesht do të vazhdosh të vuash, sepse ata duan që ta përmbushin vetën e tyre por jo dhe të të kuptojnë ty dhe hallin tënd!

Yll Avdijaj

(Visited 69 times, 1 visits today)
Top