Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

TË KËNAQURIT E ALLAHUT

TË KËNAQURIT E ALLAHUT

TË KËNAQURIT E ALLAHUT

E veja .. i frikohet fjalëve të njerëzve!

E divorcuara .. i frikohet fjalëve të njerëzve!

Ai që nuk ka mundësi të punon .. i frikohet fjalëve të njerëzve!

I varfëri .. i frikohet fjalëve të njerëzve!

Edhe ajo, që i ka ikur treni i martesës .. i frikohet fjalëve të njerëzve!

Dhe njerëzit .. i frikohen njëri-tjetrit!

A është e logjikshme .. që njeriu t’i humb ambiciet dhe ëndrrat e veta dhe të largohet nga realizimi i qëllimeve dhe i synimeve të tij për t’i kënaqur njerëzit.

Të kënaqurit e njerëzve është synim që nuk arrihet dot.

Jeta jote është vetëm se e jotja.

Ti je ai që do ta jeton dhe ti je ai që do të vdes.

Për këtë arsye, kënaqu me çdo moment të jetës tënde, pa mos e jetuar atë për t’i kënaqur njerëzit.

Të kënaqurit e Allahut, është më e rëndësishme se sa të kënaqurit e të gjithë njerëzve.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 125 times, 1 visits today)