Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Te gjithe ata persona intelektual qe merren me dije (nxenes,student,mesuese,profesor,akademik,shkencetar) Degjojeni kete sure qe qeteson mendjen,zemren dhe shpirti

Te gjithe ata persona intelektual qe merren me dije (nxenes,student,mesuese,profesor,akademik,shkencetar) Degjojeni kete sure qe qeteson mendjen,zemren dhe shpirti

Te gjithe ata persona intelektual qe merren me dije (nxenes,student,mesuese,profesor,akademik,shkencetar) Degjojeni kete sure qe qeteson mendjen,zemren dhe shpirti.
Ke mendime fiksive, iluzione,shenja te cmendurise shkaku dijes qe merres e te ngjashme . ( Te lutem degjoje kete sure cdo dite dhe mundesisht me shume se 1 here)

(Visited 153 times, 1 visits today)
Top