Sábado, 28/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Te duket gjithcka e pamundur,nuk ke sukses apo zgjidhje te probleme tuaja personale? Provoje kete me vazhdimesi dhe rezultati eshte i pashmangshem

Te duket gjithcka e pamundur,nuk ke sukses apo zgjidhje te probleme tuaja personale? Provoje kete me vazhdimesi dhe rezultati eshte i pashmangshem
Te duket gjithcka e pamundur,nuk ke sukses apo zgjidhje te probleme tuaja personale? Provoje kete me vazhdimesi dhe rezultati eshte i pashmangshem
Feja ma ka mesuar, ndersa pervoja ma ka deshmuar.
 
Se ne castet me te veshitra ne jete atehere kur gjithcka duket e pamundshme behet gjithcka e mundur me 3 gjera :
 
1.Lutja
2.Sadaka
3.Dashuria (respekti) ndaj nenes
 
#Psiko-sociale
(Visited 392 times, 1 visits today)
Top