Quinta-feira, 28/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të duash kushton..!?

Të duash kushton..!?

te dua

Të duash kushton..!?

Ka çmimim me të lartë më shumë se gjërave që vlejnë.
Kushton të ruash durimin dhe te japesh besimin.
Kushton të thuash: “Më fal”, dhe gjithashtu: “Të kamë falë.”
Kushton të pranosh: “është faji im”, dhe të rifillosh.
Kushton të bësh atë që nuk të pëlqen, por që tjeter dëshiron .
Kushton të mbash lotët kur zëmra qanë.
Kushton të buzëqeshesh kur humori është poshtë.
Kushton të kembengulësh dhe ndonjëherë të lirosh pe.
Kushton të besosh dhe të marrësh besueshmëri.
Kushton të ndash dhimbjen dhe të durosh defektet.
Kushton të fshish kujtimet e kaluara.
Kushton të qëdrimi së bashku por edhe distanca.
Kushton të kesh mendime të ndryshme, por edhe të thuash: “. Po”
Megjithatë, me këtë çmim lindë dashuria e vërtetë dhe e plotë!
Monedhat nuk blejnë dashurinë, dashuria kushton më shumë .

(Visited 176 times, 1 visits today)
Tags:
Top