Sexta-feira, 5/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tani që po shkruaj këtë artikull jam 77 vjeç dhe ende jam në pritje të kësaj të ardhmje

Tani që po shkruaj këtë artikull jam 77 vjeç dhe ende jam në pritje të kësaj të ardhmje

Studiova filloren për të ardhmen
Pastaj më thanë : Studio tetëvjeçaren për të ardhmen ,
Pastaj më thanë : Studio të mesmen për të ardhmen ,
Pastaj më thanë : Studio fakultet, për të ardhmen ,
Pastaj më thanë : punësohu për të ardhmen ,
Pastaj më thanë : Martohu për të ardhmen,
Tani që po shkruaj këtë artikull jam 77 vjeç dhe ende jam në pritje të kësaj të ardhmje !

E ardhmja, nuk është gjë tjetër vetëm se një lecke e kuqe, e vendosur në kokë të një demi, të cilën mundohemi ta arrijmë, dhe nuk do mundemi; sepse e ardhmja nëse e arrin do të bëhet e tashme , dhe e tashmja bëhet e kaluar, dhe pastaj pret një të ardhme të re , , ,

E ardhmja e vërtetë është: Të jetë Allahu i kënaqur prej teje, të shpëtosh prej zjarrit, e të futesh në Xhenet

Shejh Ali Tantavi -Allahu e mëshiroftë

(Visited 166 times, 1 visits today)
Top