Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tani më thuaj, pse ti merr miliona pare e unë dhjetëshe?

Tani më thuaj, pse ti merr miliona pare e unë dhjetëshe?

Michael De Bakey mjeku më i famëshëm në botë i zemrës, një ditë i është prishur makina dhe e dërgon tek mjeshtri. Mjeshtri hap kapakun e motorit, dhe i kthehet mjekut. Doktor unë edhe ty punojmë të njëjtën punë, ty bënë operacione tek njeriu unë tek makinat. Unë, kam mundësi t’ia ndërroj gjitha pjesët e makinës që nga vaji deri tek motori kryesor. Tani më thuaj, pse ti merr miliona pare e unë dhjetëshe? Mjeku De Bakey, i kthehet mjeshtrit në heshtje i thotë; Provo, bëje këtë kur është dhezë makina!

(Visited 89 times, 1 visits today)