Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Si të shërohemi nga sihri dhe xhinët
  Si të shërohemi nga sihri dhe xhinët

    Falendërimet i takojnë Allahut të Vetëm, i Cili s’ka lindur kënd, dhe as nuk është i lindur. Salavatet qofshin mbi të Dërguarin e Tij, Muhamedin salallahu alejhi ue selam, mbi familjen e tij të pastër, mbi shokët e tij dhe mbi të gjithë muslimanët deri në Ditën e Gjykimit. Shumë njerëz ankohen nga sëmundja…

 • SURJA EN-NAS (sherim kunder vesveseve te shkaktuata nga xhinet dhe njerezit)
  SURJA EN-NAS (sherim kunder vesveseve te shkaktuata nga xhinet dhe njerezit)

  SURJA EN-NAS Bismil’lâhi Rrahmâni Rrahîm Kul eûdhu bi rabin nâs Melikin nâs Ilâhin nâs Min sherril uesuâsil hannâs El ledhî juvesuisu fî sudûrin nâs Minel xhinneti uen nâs Kuptimi Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit! Thuaj: “Kërkoj mbështetje te Zoti i njerëzve, Sundimtari i njerëzve, i Adhuruari (i vetëm me të drejtë) i njerëzve,…

Rukje

Shendeti

2 keshilla per te pastruar qelizat e vdekura te depozituara ne lekure
2 keshilla per te pastruar qelizat e vdekura te depozituara ne lekure

Por me kalimin e moshes. edhe lekura plaket duke u bere me e varur dhe cikli i lekures reduktohet duke rezultuar ne akumulimin e qelizave te vdekura ne shtresen e jashtme te lekures. Nese mendoni se duke pasur nje dush te perditshem eshte e mjaftueshme per te shpetuar nga qelizat e vdekura sepse vetem eksfolimi…

Me Shume

Sëmundjet

 • Dhembjet e shpinës !?
  Dhembjet e shpinës !?

  Deri 80% e njerëzve së paku njëherë në jetë kanë dhembje shpine, ndërsa te 14% e njerëzve dhembja iu zgjat më shumë se 2 javë. Këto dhembje janë shkak shumë i shpeshtë i trajtimit mjekësor dhe mungesës në punë. Dhembjet lajmërohet te të rinjtë, por, te më të vjetrit; dhembja është më intensive. Shkaktarët më…

 • Pastrimi i melqise, temthit dhe shpretkes
  Pastrimi i melqise, temthit dhe shpretkes

  Shikojini mire keto pamje. Jane te autopsise se nje melcie te nje njeriu te vdekur me kancer ne melci, ose me cevoze sic quhet. Melcia eshte prere ne menyre terthore. Shikoni kokrrat jeshile te cilat jane me mijra dhe te madhesive te ndryshme. Me pastrimin e tyre te gjitha semundjet zhduken inshaAllah, sepse melcia eshte…

 • I thati
  I thati

  I thati Duhet marrë gjysmë gote me mjaltë dhe një gotë me qumësht të nxehtë; këto përzihen mirë, e me të, në mëngjes dhe mbrëmje, merret edhe një lugë e kores së tharë dhe të grimcuar e bananes gjatë një muaji. Pas kësaj terapie do të befasohesh me shëndetin tënd dhe zhdukjen e të thatit,…