Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Semundja shpirterore, çka eshte, çka shkakton?
  Semundja shpirterore, çka eshte, çka shkakton?

  1. Semundja shpirterore, çka eshte, çka shkaketon !? Semundja eshte dy llojesh: semundje e shpirtit dhe semundje e trupit, sepse edhe njeriu eshte i perbere nga keto dy elemente, nga shpirti dhe nga materia. Nuk e askush qe ka logjike, se semundja e shpirtit eshte me e rende se semundja e trupit, me e rrezikshme…

 • Këto dy sure kanë një ndikim të habitshëm në mbrojtjen e Allahut të Lartësuar për largimin e shejtanit dhe mbrojtjes prej tij
  Këto dy sure kanë një ndikim të habitshëm në mbrojtjen e Allahut të Lartësuar për largimin e shejtanit dhe mbrojtjes prej tij

  Leximi i dy sureve (Felekun dhe Nas), këto dy sure kanë një ndikim të habitshëm në mbrojtjen e Allahut të Lartësuar për largimin e shejtanit dhe mbrojtjes prej tij. Prandaj Pejgamberi -salallahu alejhi ue selem- ka thënë: “Nuk mbrohet ndokush që kërkon mbrojtje më mirë se sa me këto dy sure”, si dhe e përmendëm…

 • Kujdes nga magjia
  Kujdes nga magjia

  Magjia shkakton tumor e kancer. Magjia mund ta mbys njeriun. Magjia mund ta cmend njeriun. Magjia mund te ja humb gjithe biznesin njeriut. (kurre mos mendoni se me magji e rrisni biznesin) Magjia shkaterron familjen. Magjia i ndane ciftet. (mund ta tradhtojne njeri tjetrin shkaku magjise qe kane per ndarje. Magjia mund te shkaktoj abort.…

Rukje

Shendeti

Sëmundjet

 • Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës
  Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

  Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës Duhet relaksuar trupin dhe fytyra të lyhet me mjaltë dhe për pesëmbëdhjetë minuta të thuhet SubhanAllah, e pastaj të lahet fytyra me ujë të vokët dhe të thahet, pas kësaj le të lyhet fytyra me vaj ulliri. Kjo përsëri gjatë një jave.

 • Mbifunksionimi i gjëndrës tiroidale – HIPERTIREOZA
  Mbifunksionimi i gjëndrës tiroidale – HIPERTIREOZA

  Mbifunksionimi i gjëndrës tiroidale është shkaku më i zakonshëm që ka më tepër tiroksinë në trup. Tepër tiroksinë në trup mund të ketë edhe në rastin e tiroiditit i cili është infektim kohëshkurtër i gjëndrës tiroidale. Kurse kur gjëndra tiroidale prodhon më pak tiroksinë kemi hipoterozë. Në këtë rast ka një metabolizëm të ulët dhe…

 • Sëmundjet e syve
  Sëmundjet e syve

  Sëmundjet e syve Duhet që i sëmuri me mjaltë të lyej kapakët e syve në mëngjes dhe para gjumit, ndërsa pas çdo lyerje ta marr një lugë mjaltë. Personalisht e kam provuar këtë recetë kur e fitova trahomën. Është e çuditshme që mjekët thonë se trachoma nuk mund të zhduket, sepse ilaçet e tyre nuk…