Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

T’a shërojme reumatizmin me kokrrën e zezë

T’a shërojme reumatizmin me kokrrën e zezë

Shërimet e reumatizmës
E nxehën vajin e kokrave të zeza dhe e fërkon vendin ku ke dhimbje të reumatizmës ashtu si kur e fërkon kockën e jo lëkuren, dhe pasi të mbaroni fërkimin e pini një gotë ujë të vluar me ca pika vaji të kokrave të zeza, duke e ëmbëlsu me mjaltë këtë e bën para se të flejsh dhe të vazhdojsh disa herë dhe me lejën e Allahut do të shërohet.

Pejgamberi i dashur ka porositur duke thënë: “Përdorni për ilaç kokrat e zeza se në këto kokra të zeza ka shërim për çdo sëmundje në përjashtim të sëmundjes së vdekjes”. (Trasmeton Buhariu)

(Visited 400 times, 1 visits today)