Terça-feira, 27/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ta ndihmojmë Sibel Gjikollin

Ta ndihmojmë Sibel Gjikollin

12039422_983992548327604_4413203568277283389_n

Ta ndihmojmë Sibel Gjikollin

Sibel Gjikolli, është diagnostikuar me sëmundjen e tumorit në boshtin kurrizor (Astrocytoma), dhe ka nevojë urgjentisht për trajtim dhe mjekim jashtë vendit (Gjermani), pas kjo sëmundje nuk mund të trajtohet në Kosovë.

Kostoja e shërimit të kësaj sëmundjeje është e papërballueshme për familjen e Sibelit.

Luten të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë që kanë mundësi t’i ndihmojnë Sibelit për tu mjekuar, që të kontribuojnë në këtë llogari:

NLB Prishtina- Dega Pejë. Emri: Sehit Gjikolli. Swift Code – NLPR XK PR. IBAN: SI56029130253418174

Gjithashtu mund të kontaktoni në numrin + 377 45-640-754, familjen e Sibelit.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top