Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

T’a ndihmojme Endritin

T’a ndihmojme Endritin

Endriti

Endrit Bajrami eshte vetem 2 vjeqar nga Prishtina dhe gjendet i shtrirë në Klinikën e Pediatrisë, ka nevojë urgjente për trajtimin e sëmundjes jashtë vendit, pasi bëhet fjalë për diagnozën: Leokimi, e cila nuk ka mundësi të trajtohet në Kosovë.

Edhe shuma me e vogel do te bej ndryshim te madhe, mund qe t’ia shpetoj jeten Endritit! Nese s’keni mundesi personalisht, te pakten ju lutem shperndane kete faqe dhe sygjeroja miqeve tu. Zoti ju bekoft!

Shpenzimet e trajtimit janë shumë të shtrenjta, familja nuk mundet t’i përballoj ato shpenzime andaj kërkojmë nga të gjithë njerëzit e vullnetit të mire dhe të gjithë ata që kanë mundësi t’i ndihmojmë Endritit të vogël që të shërohet dhe ta shijoj jetën dhe fëmijërinë si gjithë fëmijët e tjerë të botës. Zot na e mundëso që ky trajtim mjekësor të realizohet sa më shpejtë.

Sami Bajrami(Babai i Endritit)
Nr kontaktues:044-488-146

Beni dua(lutje), ndihmoni sipas mundesise financiare si dhe shperndaje .!!!

Tags: