Quinta-feira, 30/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Surja Inshirah – ( Surja e qetësimit shpirtëror…)

Surja Inshirah – ( Surja e qetësimit shpirtëror…)

Surja Inshirah

1 A nuk ta hapëm Ne gjoksin tënd?
2 Dhe Ne hoqëm prej teje barrën tënde,
3 E cila shtypte shpinën tënde.
4 Dhe Ne, ta ngritëm lart famën tënde?
5 E, pa dyshim se pas vështirësisë është lehtësimi.
6 Vërtet, pas vështirësisë vjen lehtësimi.
7 E kur ta kryesh (obligimin), atëbotë mundohu me adhurim (All-llahut).
8 Dhe, vetëm te Zoti yt përqëndro synimin!
l Recitim i qetë l Surja Inshirah – Omar Hisham Al Arabi
(Visited 644 times, 1 visits today)