Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SURJA FELEK (surja per mbrojtje dhe sherim te xhelozise dhe magjise)

SURJA FELEK (surja per mbrojtje dhe sherim te xhelozise dhe magjise)

SURJA FELEK

Bismil’lâhi Rrahmâni Rrahîm

  1. Kul eûdhu bi rabbil felak
  2. Min sherri mâ halak
  3. Ue min sherri gasikin idhâ uekab
  4. Ue min sherrin neffâthâti fil ukad
  5. Ue min sherri hâsidin idhâ hased

Kuptimi

Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit!

  1. Thuaj: “Kërkoj mbështetje te Zoti i agimit,
  2. që të më mbrojë nga sherri i gjithçkaje që Ai ka krijuar
  3. dhe nga sherri i natës, kur kaplon terri
  4. dhe nga sherri i falltarëve, që fryjnë në nyje (duke bërë magji)
  5. dhe nga sherri i smirëziut, kur vepron me smirë.”


(Visited 715 times, 1 visits today)