Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sureja EL FATIHA sherim per cmendurine,helmimet si dhe dhimbjet (pothuajse per cdo semundje) ja si duhesh qe tja besh per suksesin e garantuar me lejen e Zotit te Madh

Sureja EL FATIHA sherim per cmendurine,helmimet si dhe dhimbjet (pothuajse per cdo semundje) ja si duhesh qe tja besh per suksesin e garantuar me lejen e Zotit te Madh

Sureja EL FATIHA sherim per cmendurine,helmimet si dhe dhimbjet (pothuajse per cdo semundje) ja si duhesh qe tja besh per suksesin e garantuar me lejen e Zotit te Madh
Lexoje me vemendje

(Visited 727 times, 1 visits today)