Quinta-feira, 9/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sunduesi juaj qesh kur robi thotë

Sunduesi juaj qesh kur robi thotë

Profeti Muhamed a.s kur nisej për udhëtim, hipte mbi kafshën e tij të udhëtimit dhe thoshte: “O Allah, m’i fal mëkatet, sepe nuk ka kush i fal mëkatet përveç Teje” …pastaj buzëqeshte. Përse qesh ? – e pyetën shokët. Sunduesi juaj qesh kur robi thotë:

o Allah m’i fal mëkatet, sepse nuk ka kush i fal përveç Teje !

dhe thotë:

Robi im e di se mëkatet nuk i fal kush përveç Meje.

(Visited 146 times, 1 visits today)
Top