Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sugjerim ne raste termetesh nga Hoxhe Elvis Naci

Sugjerim ne raste termetesh nga Hoxhe Elvis Naci

Sugjerim ne raste termetesh nga Hoxhe Elvis Naci

Sugjerim ne raste termetesh

1. Kerkim falje Allahut te Madherishem!
2. Shpeshtimi i lutjes se famshme te Profetit Junus alejhi selam:” La ilahe ila ente subhaneke inni kuntu mine dhalimijn, Nuk ka Zot tjeter perveç Allahut, i pa te meta je O Zot, ne njerezit i bejme padrejtesi vetes tone!
3. Largimi nga mekatet dhe shtimi i veprave te mira!

(Visited 117 times, 1 visits today)