Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

STOP vajtja tek falltorët

STOP vajtja tek falltorët

STOP vajtja tek falltorët

Pyetje: Përse është e ndaluar vajtja tek falltorët ?

Pergjigje:

Falltorët , siç është transmetuar në disa hadithe të saktë , kanë lidhje me xhindët , të cilët , pasi ngjiten në qiell dhe dëgjojnë bisedat e engjëjve me njëri-tjërin 4 , zbresin përsëri në tokë dhe u tregojnë falltorëve atë që kanë dëgjuar në qiell. Në të njejtën kohë ata shtojnë dhe njëqind gënjeshtra të tjera, kështu që fjalët e vërteta qe kan dëgjuar nga engjëjt përzihen me gënjeshtra nga më të ndryshmet.

Falltorët I përdorin keto pak të vërteta për të mashtruar njerëzit e paditur , të cilët besojnë se me të vërtetë ata mund ta dine Dijen e Fshehtë , gjë që s’është e vërtetë , pasi falltorët , siç thamë dhe më sipër , nuk bëjnë gjë tjetër veçse përcjellin fjalët e xhindëve.

Pra vajtja tek falltorët është e ndaluar , pasi bëhet shkak për largimin e njerëzve nga rruga e drejtë.