Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Stambolli, metropoli më i sigurt në botë

Stambolli, metropoli më i sigurt në botë

stambolli

Sipas mesatares së krimeve Stambolli është qyteti më i sigurt në botë, duke lënë prapa shumë metropole si Nju-Jork, Amsterdam, Madrid, Berlin e Tokio.
Stambolli është zgjedhur si metropoli më i sigurt. Kurse statistikat më të këqija flasin për Tokion.

Në krahasimin e mesatares së krimeve Stambolli me 13 milionë banorë është qyteti më i sigurt ndërmjet metropoleve botërorë.

Sipas të dhënave të vlerësuara nga Drejtoria e Sigurisë Publike pranë Drejtorisë Rajonale të Stambollit në listën e metropoleve të botës, ku bëjnë pjesë edhe Tokio, Amsterdam, Meksiko Siti, Nju-Jork Siti, Madridi dhe Berlini, Stambolli me 13 milionë e 255 mijë e 685 banorë renditet në fund të listës me 0,88 vepra penale për çdo 100 mijë banorë.

kohaislame/

(Visited 229 times, 1 visits today)