Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SQARIMI RRETH TRE GJËRAVE NË LIDHJEN BASHKËSHORTORE (ne lidhje me mardheniet intime)

SQARIMI RRETH TRE GJËRAVE NË LIDHJEN BASHKËSHORTORE (ne lidhje me mardheniet intime)

SQARIMI RRETH TRE GJËRAVE NË LIDHJEN BASHKËSHORTORE:

E para: Impotenca (e shkaktuar nga sihri):
I sëmuri ndjehet entuziast dhe me fuqi të fortë si dhe aftësi të plota për marrëdhënie seksuale dhe deri sa është largë nga gruaja e vetë, ndien ejakulimin e organit seksual. Por, kur i afrohet asaj me qëllim që të kryejë marrëdhënie seksuale, organi seksual i lëshohet (ulet) dhe bëhet i pafuqishëm që ta kryejë aktin seksual.
E dyta: Paaftësia seksuale:
Kjo është gjendje në të cilën njeriu është seksualisht i pafuqishëm (i pa aftë), qoftë kjo kur është afër apo largë gruas, dhe organi seksual assesi nuk i ejakulon.
E treta: Dobësia trupore:
Njeriu ka fuqi t’i afrohet gruas së vetë, vetëm në intervale të gjata kohore dhe atëherë kjo zgjatë një kohë të pacaktuar.
Autor: Shejh Vehid Abdusselam Bali

(Visited 197 times, 1 visits today)