Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SQARIMI RRETH 3 GJËRAVE NË LIDHJEN BASHKËSHORTORE:

SQARIMI RRETH 3 GJËRAVE NË LIDHJEN BASHKËSHORTORE:

E para: Impotenca (e shkaktuar nga sihri):
I sëmuri ndjehet entuziast dhe me fuqi të fortë si dhe aftësi të plota për marrëdhënie seksuale dhe deri sa është largë nga gruaja e vetë, ndien ejakulimin e organit seksual. Por, kur i afrohet asaj me qëllim që të kryejë marrëdhënie seksuale, organi seksual i lëshohet (ulet) dhe bëhet i pafuqishëm që ta kryejë aktin seksual.
E dyta: Paaftësia seksuale:
Kjo është gjendje në të cilën njeriu është seksualisht i pafuqishëm (i pa aftë), qoftë kjo kur është afër apo largë gruas, dhe organi seksual assesi nuk i ejakulon.
E treta: Dobësia trupore:
Njeriu ka fuqi t’i afrohet gruas së vetë, vetëm në intervale të gjata kohore dhe atëherë kjo zgjatë një kohë të pacaktuar.
Autor: Shejh Vehid Abdusselam Bali

(Visited 287 times, 1 visits today)