Segunda-feira, 25/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Specialistja për çështjet e gruas, amerikania dr. Adeline, thotë

Specialistja për çështjet e gruas, amerikania dr. Adeline, thotë

Specialistja për çështjet e gruas, amerikania dr. Adeline, thotë:

“Vërtet që shkaku për krizat familjare në Amerikë dhe sekreti i krimeve të shumta në shoqëri qëndron tek fakti se bashkëshortja e ka lënë shtëpinë e saj për të rritur të hyrat e familjes. Kështu, hyrjet u shtuan, mirëpo njëkohësisht u ul edhe niveli i moralit.” Pastaj tha: “Përvoja ka vërtetuar se kthimi i gruas në shtëpi është rruga e vetme për shpëtimin e brezave të rinj nga degjenerimi nëpër të cilin janë duke ecur.”

(Visited 1,162 times, 1 visits today)
Top