Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sonte, kur mendimet depresive të të rrëzojnë poshtë, vendos një buzëqeshje në fytyrëSonte, kur mendimet depresive të të rrëzojnë poshtë, vendos një buzëqeshje në fytyrë

Sonte,përpara se të mendosh rreth një fjale të pakëndshme, mendo për dikë që nuk mund të flasë !
Sonte, përpara se të ankohesh për shijen e ushqimit, mendo për dikë që nuk ka çfarë të hajë !
Sonte, përpara se të ankohesh për jetën, mendo për dikë që vdiq në moshë të re !
Sonte, përpara se të ankohesh për rrëmujën në shtëpi, mendo për dikë që jeton në rrugë !
Sonte, përpara se të ankohesh për km e gjata që bën me makinë, mendo për dikë që të njëjtën largësi duhet ta bëjë në këmbë !
Sonte, kur mendimet depresive të të rrëzojnë poshtë, vendos një buzëqeshje në fytyrë dhe falendero ZOTIN që je gjallë !

(Visited 23 times, 1 visits today)
Top