Quinta-feira, 9/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Skamja në Kosovë: Bukën bajat e zbut me ujë!

Skamja në Kosovë: Bukën bajat e zbut me ujë!

Humansti Halil Kastrati, gjatë angazhimit të tij për t’i dalë në ndihmë familjeve të varfëra, ka treguar për një situatë rrëqethëse të cilën e ka hasur.Në profilin e tij në Facebook ai e ka postuar pjatën e një personi i cili jeton në kushte të rënda, në të cilën buka zbutet me uj

“Na fal o Zot. Veç buke e ujë. Jeton vetëm me babanë, dhe e kanë vetë këtë dhomë. Nuk kanë kushte për jetesë. Është i sëmurë psiqikisht. E gjetëm duke ngrënë bukë, por bukë me çka. Pasha Zotin, bukës bajat i kishte hedhur ujë për ta zbutur dhe me të ushqehej. O Zot ndihmoi nevojtarët”, ka shkruar ai

(Visited 54 times, 1 visits today)
Top