Quarta-feira’, 30/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

S’ka njeri më të pasur (në shpirt) se unë

S’ka njeri më të pasur (në shpirt) se unë

Prej fjalëve që përcillen t’i ketë thënë Isa -Alejhi selam- :
“Rrobat që mbaj veshur janë të leshta, ushqimi im është elbi, llampa që më ndriçon është hëna, vendi ku shtrihem është toka, ai që mê mbulon është qielli, jasteku që vë nën kokë është krahu dhe mjeti me të cilin udhëtoj janë këmbët e mia. Ngrysem, ndërkohë qe s’kam asgjë dhe gdhihem pa patur asgjë. E megjithatë, mbi sipërfaqen e kësaj toke s’ka njeri më të pasur (në shpirt) se unë.”

(Visited 124 times, 1 visits today)
Top