Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

SKA DASHURI MË TË MIRË SESA DASHURIA PËR ALLAHUN

SKA DASHURI MË TË MIRË SESA DASHURIA PËR ALLAHUN

SKA DASHURI MË TË MIRË SESA DASHURIA PËR ALLAHUN
Nganjëherë e pyesim veten për sekretin e pranimit dhe dashurisë së madhe për ndonjë person të caktuar!
Përgjigjja vjen në këtë ajet: Në të vërtetë, atyre që besojnë dhe bëjnë vepra të mira, i Gjithëmëshirshmi do tu dhurojë dashuri. (Merjem: 96)
Dashuria e njerëzve nuk krahasohet me takimin e tyre të shpeshtë, sepse ka të tillë që banojnë nëpër zemra edhe pse rrallë takohemi me ta.
Ska dashuri më të mirë sesa dashuria për Allahun.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 170 times, 1 visits today)