Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sjelljet që shkatërrojnë dashurine ne cift

Sjelljet që shkatërrojnë dashurine ne cift

Egoizmi

Kur ego mbizotëron mbi ne, kur ajo çfarë duam si çift vihet në sfond, në krahasim me të mirën e njërit partner dhe kur nuk pranoni asnjë kompromis.

Përtacia

Kur refuzoni t’i jepni njëri-tjetrit, kur përtoni madje dhe të bëni dashuri, kur lodhja ju rrëmben gëzimin dhe buzëqeshjen.

Xhelozia

Kur vëmendja kthehet në obsesion, kur frika e humbjes së tjetrit e tejkalon dëshirën tuaj për ta parë atë të lirë, kur e kaluara bëhet më e rëndësishme se e ardhmja.

Gënjeshtrat

Kur e gënjeni partnerin, kur sinqeriteti e humbet rëndësinë, kur një gënjeshtër e vogël e bardhë pasohet me pabesi dhe tradhti.

Paragjykimi

Kur filloni të besoni se e dinë se çfarë ka tjetri në kokë, kur ideja e paramenduar është më e rëndësishme se çfarë ndjen dhe mendon vërtetë partneri.

Pasiguria

Kur ju gjithmonë mbështeteni në mendimet e të tjerëve dhe nuk jeni në gjendje të bëni gjëra vetëm. Kur ju mbështeteni tërësisht në ata që ju rrethojnë.

Dobësia

Kur nuk keni fuqinë për të kundërshtuar ndërhyrjet e jashtme, kur gjykimi i të tjerëve ndikon në marrëdhënien tuaj, kur miqtë dhe të afërmit mund të ndikojë negativisht në jetën tuaj si çift.

Mohimi i vetes

Kur lidhja bëhet simbolike, kur çifti thith çdo moment individual, kur ne harrojmë veten dhe qëllimet personale.

(Visited 124 times, 1 visits today)
Top