Quarta-feira’, 30/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sjellja midis dy bashkëshortëve

Sjellja midis dy bashkëshortëve

Sjellja midis dy bashkëshortëve.

Dy bashkëshortët duhet të sillen ndërmjet vetes, ashtu si janë sjellë me njëri-tjetrin Ebu Derda dhe gruaja e tij Umu Derda, ku transmetohet se kur hidhërohej Ebu Derda, ka heshtur gruaja e tij dhe është munduar që ta pajtojë dhe ta qetësojë atë dhe kur është hidhëruar Umu Derda ka heshtur burri i saj dhe është munduar që ta pajtojë dhe ta qetësojë atë. Kjo është sjellje e mirë që duhet të jetë shembull për shtëpitë tona. Sa e sa njerëz që i njohim i lëshojnë gratë e tyre për shkak të moskontrollit të vetvetes gjatë hidhërimit ndaj grave të tyre, apo ndaj dikujt tjetër. E lusim Allahun e Madhëruar që t’i përmirësojmë sjelljet tona ndaj grave dhe burrave tanë!

 

(Visited 128 times, 1 visits today)
Top