Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sistemi imunitar

Sistemi imunitar

trupi i njeriut

Sistemi imunitar

Rruazat e bardha të gjakut dallojnë qelizat e tua nga ato të njerëzve të tjerë. Nëse në trupin tuaj hyjnë qeliza të huaja (si mikrobet), rruazat e bardha të gjakut i zbulojnë ato dhe i sulmojnë. Fatkeqësisht, ky sistem punon aq mirë sa trupi juaj përpiqet të flakë organet e një personi tjetër të transplantuara te ju.

(Visited 109 times, 1 visits today)
Top