Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Sindrome të prekjes të mësyshit dhe hasedit

Sindrome të prekjes të mësyshit dhe hasedit

mesyshi

Shejhu i madh i rukjes, Halid el-Hibshi, thekson se:

Fryerja e barkut pa asnjë shkak medicinal, rënia e vazhdueshme e flokëve tek gratë, shikimi në ëndërr se ndokush gruan shtatzane e godet në barkë me shqelm dhe gjatë natës ajo aborton, këputja e madhe e trupit, shpatullave dhe të ndenjurit sytë vetëm në gjumë, janë sindrome të prekjes të mësyshit dhe hasedit!

(Visited 147 times, 1 visits today)