Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Simptomet e xhinit(mess): Vërejtje !!!

Simptomet e xhinit(mess): Vërejtje !!!

Simptomet e xhinit(mess):

1. Dridhje në trup ose disa pjesëve të trupit

2. Lëvizje të muskujve jonatyrore

3. Mospërqëndrim

4. Moskoncetrim

5. Ikje ose neveritje për kryerjen e namazit

6. Urrejtje për lexim të Kur’anit

7.Vështirsim gjatë ndëgjimit të ezanit

8. Bërja e gjynaheve

9. Ngushtim në gjoks

10. Ndjenja e mërzisë në shumicën e kohës

11. Mpierje të disa pjesëve të trupit

12. Nxehtësi në trup,ose ftohje

13. Shpuarje në pjesët e trupit

14. Vështirsi në të ecur

15. Dhimbje në fund të shpinës

16. Dhimbje në pjesë të ndryshme të trupit ndonjiher paraqiten ndonjiher humbin

17. Dhimbje këmbe

18. Dhimbje në shputat e këmbëve

19. Dhimbje të kokës të vazhdueshme nëpër gjithë kokën

20. Vështërsi në frymëmarje

21. Shtypja e lartë

22. Shkëlqim në sy

23. Imolisur

24. Ndëgjim i zërave të pakuptueshëm

25. Ndjenja që po përcillesh dhe kontrollohesh

26. Ndjenja qe po të thëret dikush dhe kur shikon ska asgjë

27. Endra të trishtueshme të cfarë do lloji,veqanërisht qen ose gjarpërij apo maca

28. Dëshirë tejmase për mardhënie

29. Ndjehet se është dyfytyrësh në fe

30. Humbja e shpresës në mëshirën e All llahut

31. Njolla me ngjyrë të kaltër në trup

32. Nxehtësi në trup tërë ditën

33 Urrejtje për tu pastruar me ujë të ftohtë

34.Dyshim në cdo send

35.Sillje andej këndej

36. Bredhje

37. i hutuar

38. Harresa e tepërt

39. Urrejtja për të punuar

40. Urrejtje e të qëndruarit me njerëz

41. Rrahje e shpejtë e zemrës e papritur(befasisht)

42. Qarje pa shkak

43. Hidhërim i shpejtë dhe kriza nervore.

 

Nuk është kushtë që të mblidhen të gjitha simptomet për të aluduar se personi është i sëmurë,por shumicën e tyre,dhe nuk është kusht se nëse dikush posedon dicka nga këto simptome të jetë i sëmurë nga xhinët,msyshi,xhelozia apo sihri.

Vërejtje !!!

Këta simptome janë të njohura pas studimit të cështjes dhe kërkimit,dhe nuk ka argumente nga
Kur’ani dhe Sunneti,për këtë ka që janë qëlluar dhe ka që janë gabime,si cdo fjalë e njeriut.

(Visited 723 times, 1 visits today)