Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Simptomet e veprimit te xhinneve, jane njejte si per meshkujt ashtu edhe per femrat

Simptomet e veprimit te xhinneve, jane njejte si per meshkujt ashtu edhe per femrat

zjarri dhe uji

Simptomet e veprimit te xhinneve, jane njejte si per meshkujt ashtu edhe per femrat.

Ato ndahen ne dy lloje:

1. Simptome qe shfaqen ne enderr e qe jane:

a). Pagjumesia, zgjuarja e shpeshte nga gjumi, ankthet gjate nates, ngritja apo ecja ne gjume.

b). Enderrat e tmerrshme dhe perndjekjet nga te cilat nuk mund te ike.

c). Enderrimi i kafsheve si gjarperinje, mace, minje, qene e kafshe te tjera.

d). Kercellitje e dhembeve.

e). Qeshja e pakontolluar me ze, qarje, britma e te ngjashme.

f). Enderrimi i vetes ne varr ose ne ndonje vend ku nuk ka gjallesa.

g). Enderrimi i njerezve me dimensione te ndryshme, domethene sheh njerrez me trup te zgjatur, ose te shkurtuar e te ngjashme.

i). Enderrimi i fantazmave apo trishtime tjera.

2. Dhe ka simptome te cilat shfaqen ne zhgenderr e te cilat jane:

a). Largimi nga cdo lloj ibadeti, sidomos nga namazi dhe dhikri.

b). Kokedhembja konstante e cila nuk ka shpjegim medicinal.

c). Mosprania e shpirtit.

d). Dembelizmi dhe plogeshtia trupore, te cilat te perkujtojne levizjen e paharmonizuar te robotit (gje qe besoj eshte rast tek ju).

e). Dhimbjet ne disa pjese te trupit qe nuk kane sherim nga aspekti medicinal.

Njerezit sulmohen nga xhinnet per arsye te ndryshme si: e sulmojne njeriun ngase xhinni eshte dashuruar ne te, ngase deshiron t’a pengoje ne ibadet, ngase deshiron t’a demtoje, ngase urdherohen nga sihrbazet (magjistaret), ngase deshirojne te hakmirren e te ngjashme.

Arsyet se pse sulmojne xhinnet i cekem me siper, ndersa ndodh qe edhe njeriu t’a demtoje xhinnin, duke mos e ditur, shembull mund te ndodh qe njeriu te hedhe uje te nxehte mbi trosha te bukes ku rrijne xhinnet dhe t’a djeg xhinnin, ne raste te tilla, xhinni e sulmon njeriun.

Duhet pasur parasysh se xhinnet jetojne ne vende te ndryshme, dhe ne kete menyre njeriu mund te hase ne t’a, dhe meqe nuk i sheh, t’i demtoje ata e pastaj ata t’a sulmojne.

Xhinnet jetojne ne vende te ndryshme, si: germadha, shtepi te vjetra dhe te pabanuara, shpella, varreza, barraka, prane burimeve, ne vendet ku ka gjithnje gjak, eshtra, urine, pleh kafshesh, banjo, sikurse transmetohet se Pejgamberi salallahu alejhi ue selem, ka thene:

”Banjot jane te banuara plote, prandaj kur ndonjeri prej jush shkon ne banjo le te thote: ”Bismilah, Allahume ini eudhubike minel hubthi uel habaith” (me emrin e Allahut, o Allah, une kerkoj mbrojtje prej teje prej shejtaneve dhe shejtaneve). (Transmetojne Buhariu, Muslimi, Ahmedi dhe Ibn Maxhe)

Ne kete menyre, para hyrjes ne banjo, nese thuhet duaja qe cekem me siper, behemi te padukshem per shejtanin, dhe ai nuk mund te na demtoje apo te na shikoje pjeset intime.

(Visited 279 times, 1 visits today)