Quarta-feira’, 27/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Simptomet e veprimit të xhinëve

Simptomet e veprimit të xhinëve

xhinet

Simptomet e njeriut të sëmurë mund të ndahen në simptome të cilat manifestohen në zhgëndërr apo në ëndërr.

Simptomet që manifestohen në ëndërr janë:

1. Pagjumësia, zgjuarja e shpeshtë nga gjumi, ankthet e natës, ngritja dhe ecja në gjumë.

2. Endërrat e tmerrshme dhe përndjekjet nga të cilat nuk mund të ikë.

3. Endërrimi i kafshëve: gjarpërinjve, macjeve, mive, qenve, luajve e të ngjashme.

4. Kërcëllitje e dhëmbëve.

5. Qeshja e pakontrolluar me zë, qarja, britma ose kukatja.

6. Endërrimi i vetvetes në varr ose në ndonjë vend të shkretë.

7. Endërrimi i njerëzve me dimensione të panatyrshme të zgjatur, të shkurtuar, të zi dhe

8. Endërrimi i tmerreve dhe fantazmave.

Simptomet të cilat mund të ndihen në zhgëndërr janë:

1. Shtytja e averzionit të brendshëm dhe largimi nga çdo lloj ibadeti, sidomos nga namazi dhe dhikri.

2. Kokëdhembja konstante e cila nuk ka shkak medicinal.

3. Mos prania e shpirtit.

4. Dembelia dhe plogështia trupore, të cilat të përkujtojnë lëvizjen e paharmonizuar të robotit.

5. shtangimet dhe krizat nervore.

6. Dhimbjet në disa pjesë të trupit që nuk mund të shërohen në aspektin medicinal.

Muharem Shtullanoviq

Tags: