Sábado, 23/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Simptomet e syrit dhe xhelozisë

Simptomet e syrit dhe xhelozisë

syri msyshiSimptomet e syrit dhe xhelozisë

1.Ndryshimi i gjendjes në të keq e më keq

2.Keqsimii shëndetit shpejtë

3.Paraqitja e sëmundjeve të ndryshme të rezikshme

4.Nëfund të kokës ndjen shtypje dhe rëndim

5.Shytpje mbi vetulla

6.Shtypje në supe (shpatulla)

7.Dobësim shumë i madhë në trup

8.Plogështi e jashtëzakonshme

9.Marrje frymë me vështirësi dhe rënkim dhe kjo në shumicën e kohës

10.Durimi i pakët dhe humbja e shpresës

11.Dëshprim i madh

12.Rënie shpirtërore

13.Humbja e besimit në vetvete

14.Harresa

15.Humbja në tregti

16.Mossukses në mësime apo në punë

17.Shkurorëzim apo mossukses në martesë

18.Hapja e gojës gjatë dëgjimit të Kur’anit posaqërisht gjatë dëgjimit të kaptinës el-Felek dhe En-Nas

19.Djegje të syve

20.Rrjedhja e lotëve pa shkak

21.Nxehtësia e trupit

22.Rëndim në tërë trupin veqanërisht në mëngjes

23.lëvizje e qërpikëve më shumë se normalja

24.Gogësim

25.Pagjumësi

26.Sinusët

27.Urrejtja e qëndrimit në shtëpi dhe dëshira për të dalur jashtë

29.Sëmundje të ndryshme që nga mjekët vijnë rezultatet e mira

30.Nxjerja e kelbit shumë nga fyti

31.Vesvese(pëshpëritje) të shumta

32.Në disa raste cmendurie apo iluzione të kota

33.Dëshira për të fjetje

34.Të fikët i lehtë

35.Tërhiqet sikur ai cili zgjohet nga gjumi

36.Dhimbje barku të mëdha

37.Kruarje e trupit

38.ritja e inpulsit apo rrahjet e zemrës

39.Mos pasja oreks për ushqim

40.Rëndim në fund të shpinës apo në shpatulla

41.Shtrëngim në gjoks dhe dhe dëshira për të qajtur nga shtrengimi i gjoksit

42.Të qeshurit e pakët

43.Dhe mendim se jeta është nxier

44.Dhe në disa raste dëshiron të vdes

45.Vështirësi në të ecur

46.Pamundësi për të kryer punë të rënda

47.Ka mundësi që nuk mund të kryen asnjë punë nga plogështia.

Verejtje

Verejtje verejtje..lidhje me simptomat…

Nuk është kushtë që të mblidhen të gjitha simptomet për të aluduar se personi është i sëmurë,por shumicën e tyre,dhe nuk është kusht se nëse dikush posedon dicka nga këto simptome të jetë i sëmurë nga xhinët,msyshi,xhelozia apo sihri.

Vërejtje !!!

Këta simptome janë të njohura pas studimit të cështjes dhe kërkimit,dhe nuk ka argumente nga
Kur’ani dhe Sunneti,për këtë ka që janë qëlluar dhe ka që janë gabime,si cdo fjalë e njeriut.